Haaveita vain

Runoilija silmatsiniset

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Haavekuva
  piirtyy silmiini.
Käsi kädessä
  kohti taivaanrantaa
Hymyillen onnesta
  toinen toiselleen
Aaltojen laineet 
  hyväillen jalkoja
Hiekan jyvät
  kutitellen varpaita
Lämmin halaus
  kesken matkan
Iloinen naurahdus
  hauskalle jutulle
Ihanaa yhdessäoloa
  rakkaan kanssa.
Niin, se on vain
  haavekuva.
Selite: 
niin ..haaveita vain.. mut niitä saa olla!!??
Kategoria: 
 

Kommentit

saa ja pitääkin olla! pieniä ja suuria! :)

Kaunista haavetta.. Etköhän sitä tuollaiset hetket vielä saa.. Kunhan jaksat odottaa..

Niinpä niin:)
Saahan sitä aina haaveilla.
Niin minäkin teen.
Kaunis, suloinen on runosi.
Hymyilyttämään alkaa tätä lukiessa.

haaveitaan on joskus vaikee tavoittaa...

 

Käyttäjän kaikki runot