silmissänne pelko

Runoilija dragonfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Aloin itkeä heti kun synnyin. Jokainen päivä osoittaa, miksi."
 

Kirkas kauhu
ei minun,
Teidän silmissänne
vaikka ette edes ymmärrä
ei ole syytä pelätä kuolemaa, ei se
minun käteni kautta tule
vaikka piirtääkin tervehdyksensä käsiini
muistutus vain
en minäkään elä ikuisesti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot