Halu

Runoilija murkula70

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pojan (05/03) ja tytön (0809) äiti, jolla kausiluontoista tämä kirjoittelu. Kiitokset arvosteluista ja viesteistä :-).
 

Halu iskee kiinni minuun.
Paikkoja pakottaa.
Suutelen niskaasi,kaulaasi,
makustelen miestä joka puolelta.

Anna hyökyaallon nousta,
hitaasti, viivytellen,paisuen,
kunnes emme voi itsellemme
enää mitään, vaan antaudumme
ja halu on tehnyt tehtävänsä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot