ei väliä

Runoilija alumiiniolio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onneksi ette tunne minua
 

jos olisin uskaltanut pyytää
olisitko valehdellut minut vielä kerran kauniiksi?

jos olisin uskaltanut
edes hengittää

Selite: 
nevermind
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on vahva kaikessa kompaktiudessaan. pisteet myös hykerryttävän hienosta nimimerkistä. ,)

 

Käyttäjän kaikki runot