mi/nä

Runoilija alumiiniolio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onneksi ette tunne minua
 

tuokaa mun
elämänhalu takas

tupakoin enemmän kuin ikinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

elämänhalu on jo kolkuttamassa ovelle, kun
tiedostaa, että tupakan aiheuttama hidas kuolema on käänteen tekijä, ja samalla avain pyytämääsi.

tykkään tästä

Kolme perskaleen hyvää säettä.

 

Käyttäjän kaikki runot