Nimetön

Runoilija unilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 19.7.2017 19:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jaksaako sydän lyödä
Jos hengitän vain haaveita?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo kaikessa lyhykäisyydessään...

Haaveiden arkistosta on hyvä poimia sopivina annoksina elävään elämään...

Olkoon syntymäpäiväsi täynnä onnen kukkasia...

ihana! ♥ suosikkeihin!

kaunis ajatus ! :)

Ihanaa unelmaa ja kuitenkin vakava kysymys. Lyhyesti kaunis.

Kysymys,johon en osaa vastata.

7 sanaa,
niinkin pienestä saa
näinkin hienoa.

Todella hieno.

Tämä meni kyllä suoraan suosikkeihin! ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot