vaikeeta

Runoilija renata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

never give up
 

en ehkä aina kerro tunteistani, niist on vaan nii vaikee puhua.
en sano sitä päivittäin, tuskin koskaan.
mut kai sen tiedät et mä välitän susta.
enkä tarvii ketään vierelleni sun lisäksi, mun on hyvä olla.
en tiedä uskotko sanaani, vai epäröitkö hieman,
yritä ymmärtää, mä oon vaan omaitseni,yksi ihminen maapallolla, enkä eroa joukosta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot