lähellä

Runoilija renata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

never give up
 

Sinut jos kadottaisin pimeyteen,
Sinut jos menettäisin uudelleen,

sitä kaipausta en halua uudelleen,
se tuska täytti mun sydämmen

olen sun lähellä, ja sä silität
ja sä jatkat sitä

Nukahdan hetkeks kunnes muistan kaiken,
Näin unta että lähdit elämästäni menemään,
sydän pysähtyy, avaan silmäni
Huokaan helpotuksesta, sä olet siinä
Pystyn nukahtaa, ja lämmin on sun lähellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot