Tunteet

Runoilija Miksu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 20Vuotias lyyrikko&säveltäjä
 

Minä valehtelisin jos väittäisin, että sinua elämässä en kaipaisi.
Sinä sytytät hiileni takaisin tuleen,
sama toistuu aina kun näen sinut uudelleen.
Meidän välimatka olematon on ja juuri sen takia olen levoton.
Kaupuu kasvaa joka päivä suuremmaksi,
sellainen on rakkauden mahti.
Jos sinä tunnet samoin, kerro se minulle eläkä vaikene.
Seuraavan kerran kun näemme, otan kädestäsi kiinni ja
kävelisimme yhdessä pimeydestä pois,
pimeän toiselle puolelle, jossa alottaisimme uuden elämän ja pyyhkisimme vanhat huolemme.
Ajatukseni eivät pysy enää kasassa vaan tuntuu kuin olisin taivaassa. Kaukana kaukana kaikesta.

Selite: 
Kertokaa mielipiteenne. Tuleeko sanoma perille?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot