Ajatuksen lentoa

Runoilija Miksu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 20Vuotias lyyrikko&säveltäjä
 

Heräsin siihen, kun varpaitani paleli.
Nousin sängystä ka katsoin ulos ikkunasta,
näin, kuinka maa oli valkoinen lumesta.
Jotenkin se sydäntäni lämmitti ja toi sinut mieleeni.
Muistelin menneitä tapahtumia hyviä sekä pahoja.
Uppouduin ajatuksiini ja unohdin kaiken muun.
Vain sinua ajattelin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot