Raukkauden määritelmä

Runoilija Miksu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 20Vuotias lyyrikko&säveltäjä
 

Mitä rakkaus on, sitä olen miettinyt monesti.
Riittääkö se, että pystyy tunnustamaan rakkauden toiselle?
Se on kuitenkin niin laaja käsite.
Pystyn kuitenkin kertomaan tunteistani,
mutten tiedä miten pukisin ne sanoiksi.
Löysin siihen kuitenkin ratkaisun.
Runoilla kertoisin tunteeni ja asiani.

Selite: 
Nojoo ensimmäisiä runoja :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Dude, just näin. Asian ytimessä! :)

Dude, just näin. Asian ytimessä! :)

 

Käyttäjän kaikki runot