välimatka

Runoilija Savon Sulttaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen insinööri savon sydämmestä.<3
 

tyhjyys kaikuu huoneessa kun olet poissa
en halua nukahtaa
en halua herätä
yksin
haluan vain viereesi
nyt heti
odotus raastaa
kaipuu kaihertaa
itku ei auta
rakkaus on kärsivällinen

Selite: 
voitaispa muuttaa jo yhteen
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne

 

Käyttäjän kaikki runot