tunteiden safari

Runoilija SatuSirkka

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällanen hilpeä hissukka joka tykkää eläinaiheisist runoista ja vähän kaikesta muustaki sellasesta
 

viilsin omenapuita kuin kissa kuumalla pannulla;
seitsemäntoista kovaa jarpaa
oli niillä kahdeksalla
jotka minusta nauttivat takaapäin

ensimmäinen sika tuli kuin
haupitsi keskelle kuumaa borssia,
ja saatoin vain kiittää onneani
että olin nainen
enkä mikään lihava setämies

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot