in four dimensional space

Runoilija n1m3töN

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioita ei tehdä
väärin - On vain asioita,
jotka ratkaisevat


On vaikea kirjoittaa
tuntematta itsessään mitään


Psykologista sodankäyntiä 
aina itseäni vastaan
Pyyhin virheeni käsiin, ja katson kämmeniäni. Vasempaan käteeni jäljet jäävät, oikeasta ne kuluvat yksitellen pois. Silti ne ovat yhtä keveitä kuin painavia.
 

Etsin tunneneutraalia ulottuvuutta liian pieneltä
alueelta sormeni alta. Kun nostan käteni, pinta-ala katoaa hiljalleen ja se mikä oli ennen kahdessa
ulottuvuudessa, on nyt loputon lineaarinen
yksinkertaisuus kohtisuorassa ihoani vasten.

Miksi minä etsin jotain, mikä on jo hetkittäin käsissäni?
Tämä ei ole hulluutta tai tiedettä,
vaan mielipuolisuutta kokonaisuudessa.
Tämä on tasapaino ensimmäisen ja viimeisen
hengenvedon välillä.
Sitä ei voi nähdä, se pitää tuntea sisällään.

Selite: 
including time
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot