Poissa näkyvistä poissa mielestä? ei

Runoilija -KS-

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 2.7.2004
Viimeksi paikalla: 30.10.2015 21:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The Love is eternal
Breakable only between humans and mortal laws
Not between our immortal souls.
 
 

Ajatus 1
Se olet sinä

Ajatus 2
Se olet sinä

Vielä kolmas ja neljäs

Ei se ole muu
Ei kukaan
Eikä mikään
Vaan juuri sinä

Luulisi, että se on parasta
Mutta se on lasikuvun takana
Kuin katsoisi onnellista jouluateriaa
yksin kylmässä ulkoilmassa

Se on hetki, jolloin unet ovat parhaita
Ja silmät avoinna pahinta

Rakkaus vaikuttaa kokaiinin lailla
Se pitää kiinni
Eikä irroita
Edes kun se viiltää

Mikä on se viides ajatus?
Se on se pimeys
Kun et ollutkaan paikalla
kietomassa käsiä ympärilleni
ja nukahtamassa viereeni

Selite: 
Ja mikäköhän tämä on, en tiedä, tuskin mitään selvää, inspiraation tavoittelua.? Joskus siitä palkittiin, muttei ehkä tällä kertaa. :D Hyvää ystävänpäivää!
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava runo!rakkauteen voi addiktoitua niinkuin kokaiiniin. Ihana runo, tämä osui ja upposi minuun :)

Hieno runo, pidän paljon!!!

 

Käyttäjän kaikki runot