Kotiin

Runoilija Esperanza

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Panen toivoni sinuun,
kaikkeuden luoja,
annan itseni,
otathan käsiisi

Sinuun minä turvaan,
Isä kaikkivaltias,
annan sydämeni,
suojelethan

Huudan puoleesi,
Pelastaja,
korotan ääneni,
kuulethan varmasti

Sinua haluan palvella,
Kuningas,
annan käteni ja jalkani,
käytäthän

Tahdon olla lapsesi,
täydellinen rakkaus,
jos raivostun,
välitäthän yhä

Käännän katseeni sinuun,
Rauhanruhtinas,
jos vääryyttä teen,
annathan anteeksi

Sinussa minä elän,
Lunastaja,
annan kaikkeni,
viethän kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot