Susilaulu

Runoilija Sparkle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tule luokseni
Ota kädestä ja istu viereeni
Katsotaan tähtiin ja lennetään
pois

 

Kuuletko ulvovan huudon
joku kutsuu mukaan lauluun
Se kiirii lakeuksilta
yli synkkien metsien
tunkeutuu sisimpääsi
herättäen sisälläsi
alkukantaisuuden

Vastaa huutoon
ja saat tuntea eläväsi
syvemmin
palavammin
aidommin
kuin ennen

Tunnetko liekin
joka roihahtaa rinnassasi
kun huomaat
ettet laula yksin
Tunnetko jännittyneet värinät ihollasi
kun veli laulaa kanssasi

Ulvo, sisko, kuuta kanssani
jaathan metsästetyn saaliini
opetan puhumaan silmilläsi
tappamaan sydämelläsi
syömään ajatuksillasi
suremaan koko ruumiillasi

Kadotettua ystävää

Laula rakkaani
Huuda tunteesi julki
Vajoa polvillesi
Alistu ikuisuuden alla

Niin me sudetkin teemme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno susilaulu!

Hieno susilaulu!

 

Käyttäjän kaikki runot