Varjomaailma

Runoilija Saphira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 13:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.1993

I'm just a simple girl.
 

Näen ne pimeässä
ne tulevat seiniä pitkin

Rapisevat

kiljuvat

huutavat


Ne lähestyvät
hiljalleen

"Auttakaa, mua ahdistaa"

Kukaan ei kuule
Laitan valot päälle;
ne olivat vain varjoja

Mutta en uskalla enää nukahtaa

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelottavaa.... Nyt ei enää uskalla nukahtaa :)

Hui, pelottava.. Hieno teksti :)

Painajaismainen tunnelma
 

Käyttäjän kaikki runot