mustamaalaamassa

Runoilija 814373bb2dffcb5659a02c44c797a9b1

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.6.2010
Viimeksi paikalla: 13.10.2018 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori kirjoittaja jonka sisällä huutaa kokoajan. Tässä tulos.

Kiitos kommentoijille, en erikseen yleensä kiittele :)
Kiitos kaikille äänistänne viikon runoilijaäänestyksessä! Pääsin toiseksi yhden pisteen häviöllä :D Kiitos hyvin paljon! En olisi ikinä uskonut pärjääväni niinkään hyvin!!!!
 

Kaikki sanoivat että olet täydellinen
Ihmeellinen

Minäkin näin sen

Ja rakastuin

Nyt näen vain virheesi
Vikasi ja erheesi

Suljen silmäni ja maalaan totuutta
En kuuntele sinun tai muiden ohjeita


Joten tein hirviön sinusta

Sehän on totuus kun se on edessäni
Niinpä sanon hyvästi

Ethän sinä olekaan täydellinen

Selite: 
Hieman sekavaa mutta niin ovat ajatuksenikin....
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot