et voi kuin hymyillä

Runoilija 814373bb2dffcb5659a02c44c797a9b1

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.6.2010
Viimeksi paikalla: 13.10.2018 15:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori kirjoittaja jonka sisällä huutaa kokoajan. Tässä tulos.

Kiitos kommentoijille, en erikseen yleensä kiittele :)
Kiitos kaikille äänistänne viikon runoilijaäänestyksessä! Pääsin toiseksi yhden pisteen häviöllä :D Kiitos hyvin paljon! En olisi ikinä uskonut pärjääväni niinkään hyvin!!!!
 

Kun kaikki menee päin helvettiä
etkä tiedä enää mitä tehdä
et voi kuin hymyillä

Kun olet antanut kaikkesi
ruumiisi, sydämesi, sielusi
Eikä mitään ole enää jäljellä
et voi kuin hymyillä

Kun sinua on satutettu,
petetty
Kun sinut on jätetty,
hylätty
eikä valoa voi enää nähdä
et voi kuin hymyillä

~jottei kukaan saa tietää
kuinka paljon käy kipeää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot