mä kulun niin ohueksi

Runoilija Michael

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Cute like a block of wood. Nice like a leather boot.
Weird like a sunshine.
 

mä kulun niin ohueksi
ja tän täytyy olla viimeinen
kerta kun yritän saada susta kiinni,
kiinni sun ohuesta hihansuusta
ja huuto kuuluu mun suusta
"mä kulun niin ohueksi!"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on ihanasti kirjoitettu ja muuten kin tää on ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot