kellarikerros rakastaa sua viälä

Runoilija Freedom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2010
Viimeksi paikalla: 23.2.2017 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.1.1993

kaikki tahtovat jotain mitä itsellään ei oo - minä tahdon elämän, joka on kirjoittamaton
 

muistat sä ku me laulettiin beatlesia
sen kesäillan alla ja kuu lupas
ettei se enää pimene meille?

sä sanoit että sä menisit mielummin
vaikka naapurin koiran kanssa naimisiin
kun mun

ja mä tosissani luulin ettet sä enää halunnu mua

nyt sä tulit kertoon
ettet oo ikinä ketään muuta halunnukkaan
ja mun sydän pika postattiin samantien teho-osastolle

mut mä rakastuin jo toiseen
eikä beatles oo enää vaa meitä varten

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos tykkään. suorasanaisuus ja arvattavuus  otsikossa. hyvä!
 

Käyttäjän kaikki runot