Elämä

Runoilija otessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eräs tapa tietää kuka sinä olet, on tietää kuka sinä et ole.
 

Lepään sinun vahvalla kämmenelläsi.

Avuttomana, vapisten, sydän villisti hakaten,

kuin lintu pieni hentoinen.

Olethan minulle armollinen.

Päästä minut takaisin siivilleen,

vapauteen..

Edes tämän kerran?

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Joopa se joo. Kyllä sitä toisinaan lentoon haluais päästä.

Pitäis olla mahottoman leveät siivet, kun olen lähes yhtä pitkä kuin paksu.

Silloin se Elämä maistuukin hyvältä
vapaana, siivet lepattaen.

Tämä runosi on todella kaunis. se pysäyttää lukijan sanoillesi. Parasta sinua jälleen!!

Vahvuutta ja herkkyyttä puhuttelevassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
otessa Mies 27.6.2013 4 Runo
otessa Nimetön 3.10.2012 7 Runo
otessa Nimetön 12.4.2012 4 Runo
otessa Elämä 16.8.2011 4 Runo
otessa Ikävä 14.8.2011 7 Runo
otessa LOVE 3.3.2011 0 Runo
otessa HUGS 3.3.2011 0 Runo
otessa Ei, en tahdo. 4.1.2011 0 Runo
otessa Juu Juu 26.10.2010 2 Runo
otessa s.s.s 7.10.2010 4 Runo