Miksi riidat pitää sopia ennen nukkumaan menoa

Runoilija Matilda

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käännän selkäni sinulle,
sanon, että niin on parempi olla.
Oikeasti lietson itseeni vihaa,
et tee sitä, et tee tätä, sen teet väärin.
Olen vain väsynyt.

Unessa et enää ole kanssani.
Sinulla ei ole toista,
et vain enää jaksa minua.
Sydämeni tykyttää,
herään.

Olet vierelläni lämpimänä,
silitän hiuksiasi.
Ihana todellisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun on sovussa itsensä ja muiden kanssa niin uni tulee paremmin.
Puhutteleva hieno runo.

Tämä jatkaa niiden totuudelta tuntuvien runojen sarjaa, joita olen tänään eri kirjoittajilta lukenut.

Voin kuvitella itseni runon puhujaksi oikein hyvin,, ja tunnen rakkauteni vahvistuvan. Kiitos, että olet kirjoittanut tämän.

Ihana on runosikin.

 

Käyttäjän kaikki runot