toinen kotimainen

Runoilija Onyx

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onnen olen ja elän,
kivun kirjaan paperille.

Näytelmissä in english :)
 

minustakin sinä

olet parhaus parhaudessa

teet parhaudesta parhautta!

väännät ja käännät kotimaista

kun ei sanat muka riitä

Selite: 
munukkelille rakkaudella parhakkelisi :D
Kategoria: 
 

Kommentit

kuinka omaperäisen hauskasti kirjoitakaan

Hienoa sanoilla leikkimistä.
Tykkäsin

Oon sydämestäni onnellinen, että te olitte onnellisia. ❤️❤️❤️❤️
 

Käyttäjän kaikki runot