Pelko sisällämme

Runoilija moonflower

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

itsesäälissä ja kirjavissa muistoissa, tummemmassa todellisuudessa leijaileva naiseläjä, joka ei usko elämään, jumalaan tai itseensä, sen enempää kuin rakkauteenkaan. ...AINA KUN IHMISEN LÄHELLE PÄÄSTIN PÄÄSIN LÄHELLE ITSEKKIN, VAAN KUN ITSEÄNI VARJELIN JA SÄÄSTELIN NIIN HETI EKSYIN JA PALELIN... ..ihmiseksi en itseäni kutsuisi.. ok. kommenttia teksteihin haluaisin, en sen enempää.
 

katse
näet lävitseni.

näetkö pelon.
miksi tahdot mukaan,
olla osa

et osa minua,
vaan pahinta pelkoani.

katseesi
näen lävitsesi.

Sait jännitystä
elämääsi,
Minun pahimman pelkoni.

lupaa kuten minä.
Ei sanakaan.

ei koskaan.

ei kenellekkään.

Selite: 
Meitä yhdistää vain pelko totuudesta. Ei sanaakaan, ei koskaan, ei kenellekkään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelot voittaa kun kohtaa ne! Runosi on koskettava tilitys pelosta!

Hmmm.. mielenkiintoinen runo. Pitää lukea kahdesti ennen kuin pääsee kunnolla tähän sisään. Hyvin olet sanasi asetellut!

Salaperänen runo... Hienosti kirjotettu!

 

Käyttäjän kaikki runot