enkelini

Runoilija breathh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se olet sinä
minun oma rakas enkelini
joka pelasti henkeni
kun tipuin kohti kuilua
heitit köyden ja pyysit siihen tarttumaan
se minua kuitenkin pelotti sillä olen yksin tottunut varttumaan
hetken emmittyäni kuitenkin köyteen tartuin ja nyt tässä kanssas mä vartun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot