kolo

Runoilija breathh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

liian tottunut pahaan oloon
taidan olla lukittuna tähän pieneen koloon
tänne ei valo pääse
ei vaikka kuinka yrittäisi
paha olo sen estää
hän haluaa minut omistaa
pitää itsellään, ei jakaa halua
silti yritän pysyä vahvana
vielä jonain päivänä löydän avaimen lukkoihin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis yritys purkaa sitä jotain
kypsytä ja kasvata
anna kertyä ja
sitten räjäytä

...siinä se ydin

kiitos

 

Käyttäjän kaikki runot