...johon kompastua
on yleensä pieni ja piilossa
...joka heitetään
on yleensä sana
... jolla on merkitystä
putoaa aina sydämeltä
Selite:
https://youtu.be/AwpvBTb_mm0
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
...johon kompastua
on yleensä pieni ja piilossa
...joka heitetään
on yleensä sana
... jolla on merkitystä
putoaa aina sydämeltä
Kommentit
Niinpä...hyvä runo
"Se, joka teistä ei ole syntiä tehnyt, heittäköön ensimmäisen kiven." Onneksi sitä ei voida heittää, ja onneksi on kivi, joka vierähtää sydämeltä.
Sivut