Vapiseva aamuhämärä. Surun väistyvä pimeys tarrautuu kiinni, ei tahdo päästää irti. Surullisinta mitä kynä voi kirjoittaa, suu sanoa ; `olisi voinut olla.` Jo liian monta hautaa lapioituna umpeen...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno runo on :) pidin tästä
Sivut