Life and Love

Runoilija c71194c8dfe0b94ba464f48440a8a581

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2010
Viimeksi paikalla: 23.3.2019 10:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Don`t regret anything,
life is too short.
Learn your mistakes
and try your best.
Live your life full.
Peacefull your mind,
close your eyes
and listen.
Enjoy everyday
little things,
jouful new skills
and let them grow.
Love bottom of your heart.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot