Muisto jää

Runoilija ElzuuK

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poistuit minun maailmasta
niin äkkiä ja arvaamatta.
etten saanut sinua hyvästellä.

Kiitos kaikista antamistasi ohjeista
vaikka niistä osan jätinkin huomioimatta
en tarkoittanut sinua koskaan vähätellä.

Ja nyt kun et enää olekaan lähellä
minä muistan sinua ilolla ja sydämellä.

Selite: 
Rakkaalle ystävälle, jotta hän jaksaisi surussaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja kaunis muistoruno.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ElzuuK Call it love 24.5.2009 0 Runo
ElzuuK Vanki 24.5.2009 0 Runo
ElzuuK Nimetön 14.2.2009 0 Runo
ElzuuK Nimetön 18.7.2008 0 Runo
ElzuuK Nimetön 17.7.2008 0 Runo
ElzuuK Nimetön 27.9.2007 0 Runo
ElzuuK Muisto jää 4.4.2007 1 Runo
ElzuuK Like a child 1.2.2007 0 Runo
ElzuuK One night 19.1.2007 0 Runo
ElzuuK Heartbreaker 16.1.2007 0 Runo