Eri maata

Runoilija Koo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gravitaatio on tekosyymme http://www.youtube.com/user/Bleuecc?feature=mhee http://sinikoo.livejournal.com/
 

Tervehdit hymyillen, syvälle silmiin
tavastessa kerran ensimmäisen
toisesta kolmanteen
Olet täydellinen

Koulussa kolmannelta hymypoika
ja myöhemmin kai
lapset ja koira
vaimo kultainen

Kiiltokuvapintaasi naarmuttaen
niin tekisin
jos kerron sen
millaiseen ihmiseen ihastuit

Kerta kolmas, jalat alta
pelkään kun huomaat-
en ole laisesi
niin eri maata
Mitäs sitten teet
kun kuninkaana
rakastuit kerjäläiseen

Historiasi huutaa kunniaa
en uskalla kääntää omaani
jos minut tuomitset
vaikka jokainen elää tavallaan

Puhu enemmän
utele useammin
kaiva tieto ja pelko minusta pois
vaikken ole stereotyyppinen
nainen pesuainemainoksen

Kerta kolmas, jalat alta
pelkään kun huomaat-
en ole laisesi
niin eri maata
Mitäs sitten teet
kun kuninkaana
rakastuit kerjäläiseen

Jos voin kaltaiseksesi kasvaa
rakastatko
tekoni unholaan
onhan ne vain nuoruutta
menneitä erheitä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot