miksi

Runoilija Peilikuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2020 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä olen tehnytkään väärin,
kun sinulle rakkauskirjeen kuoreen käärin.
mutta vain risuja sain takaisin,
Kun kerroin että kaipaan viereesi.
Mutta tyhjän ruudun näin vain kädessäni
Onnenapilan seinällesi ripustin onnea tuomaan.
Mutta oman onneni hukkasin syvään luolaan.
Jos vain voisin sinulle antaa onnen,
En olisi itse enään onneton.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot