Äiti

Runoilija Peilikuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2020 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Punainen auto pysähtyy taas pihallemme,
joka päivä
Iloisena juoksen ovellemme tervehtimään,
joka päivä.
Syön taas hieman mautonta ruokaasi,
joka päivä
Silti se on parasta ruokaa,
koska se on sinun tekemääsi. Äiti.

Usein odotan aamulla sitä punaista autoa,
jotta voisin ovellemme juosta,
iloisesti tervehtiä.
Ja syödä maailman parasta ruokaa..

Vaikka tiedänkin..
Ettei sitä punaista autoa tule..
Enkä juokse ovellemme tervehtimään..
Enkä saa edes maailman parasta ruokaa..

Mutta olen onnellinen siitä,
kun sinä olet onnellinen, iloinen, rakentanut oman, uuden raikkaan ja itsenäisen elämän ympärillesi, silti unohtamatta meitä.

Odotan vieläkin aamuisin sitä punaista autoa...
Koska en olisi halunnut vielä että lennät pesästä..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot