Nimetön

Runoilija Leevi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2004
Viimeksi paikalla: 24.3.2024 20:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1977

 

Tänään.

Kattelin kuinka ruskosuahaukka lenteli tontilla.
Siunailin pihlajammarjojen määrää.

Kuljin mettässä.
Keräsin siäniä. Tatteja ja karvalaukkuja.

Ihastelin ku lapset syätti lampaille jyviä kärestänsä.
Nauroin ja itkin ihastuksesta.
Mum murut.

Saunoin mökkisaunan leppeis löylyis.
Nautin järviveren kylmyyrestä.

Olin niiren kans joita rakastan.
Ja jokka rakastaa mua.

Kyä tällä reseptillä paranee sialusta hiärtymät.

Selite: 
Tämä teksti halusi murteen ympärilleen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Leevi Veeran vanhemmille 20.2.2015 1 Runo
Leevi Nimetön 12.10.2014 0 Runo
Leevi Lapsilleni 23.9.2014 6 Runo
Leevi Lapsilleni 23.9.2014 1 Runo
Leevi Nimetön 17.9.2014 7 Runo
Leevi Nimetön 8.9.2014 0 Runo
Leevi Nimetön 3.9.2014 0 Runo
Leevi Nimetön 31.8.2014 12 Runo
Leevi Nimetön 25.7.2014 0 Runo
Leevi Nimetön 31.5.2014 7 Runo