tiemme

Runoilija klisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

laulu vahvistaa ja ystävät auttaa jaksamaan
 

mä kävelin tiellä
kunnes näin sut siellä.
ei mun ollut tarkoitus retkahtaa,
enhön osannut rakastaa.
Hymysi tarttui minuunkin
ja sitä myös halusin.
Olinhan yksin siellä
elämäni tiellä.
Lähdit kanssani kulkemaan
taisin nyt mä oppia rakastaan ja suhun luottamaan.
Kävelemme nyt eteenpäin
tällä kertaa käsikkäin.
Omat riitamme riidellään,
mutta niistä myös selvitään,
koska anteeksi pyydetään.
Katso silmiini mun
ja sano:
"-Olen aina sun"

Selite: 
ystävälleni ja hänen suhteelleen <3
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää tekstiä. koskettavaa. romantiikka ohjatkoon heidän tietä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
klisu sattuu, mutta pysyy 22.12.2004 2 Runo
klisu kaipaus 30.10.2004 1 Runo
klisu elämä yksin 30.10.2004 0 Runo
klisu Nimetön 30.10.2004 1 Runo
klisu palkinto 30.10.2004 0 Runo
klisu jäähyväiset 26.10.2004 0 Runo
klisu löysin taas 22.10.2004 0 Runo
klisu kaipaus jää 15.8.2004 1 Runo
klisu uusi elämä 15.8.2004 1 Runo
klisu tiemme 9.5.2004 1 Runo