Nimetön

Runoilija klisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

laulu vahvistaa ja ystävät auttaa jaksamaan
 

uneni on kaunis.
Siinä pidät minua hyvänä
omanasi.
Rakastamme niin että sattuu.

Unen on kuitenkin loputtava.
Herään pimeään ja märkään syysaamuun.
Katselen vesipisaroiden kastelemaa maisemaa
ikkunan lävitse ja hymyilen.

Sillä tiedän sinun olevan siellä jossain.
Ja tiedän, että tulemme tapaamaan.
Jos ei tänään, niin ehkä huomenna.
Joskus ainakin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivorikas runo. Hyvä kuvaus ihmisen uskosta parempaan, luottamuksesta elämään.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
klisu sattuu, mutta pysyy 22.12.2004 2 Runo
klisu kaipaus 30.10.2004 1 Runo
klisu elämä yksin 30.10.2004 0 Runo
klisu Nimetön 30.10.2004 1 Runo
klisu palkinto 30.10.2004 0 Runo
klisu jäähyväiset 26.10.2004 0 Runo
klisu löysin taas 22.10.2004 0 Runo
klisu kaipaus jää 15.8.2004 1 Runo
klisu uusi elämä 15.8.2004 1 Runo
klisu tiemme 9.5.2004 1 Runo