Susi

Runoilija Stellastar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2024
Viimeksi paikalla: 8.6.2024 21:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1981

 
En nähnyt sen tulevan,
en aavistanut, 
en huomannut, 
vaikka tuuli
yritti kuiskata sen.

Mutta minä
vaimensin tuulen,
suljin ikkunat 
ja käänsin
musiikin kovemmalle. 

En nähnyt 
kun tulit sisään, 
mutta tunsin 
kun hampaasi 
iskeytyivät minuun. 
Susi lampaiden vaatteissa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti vain kuitenkin kuvainnollisesti "hampaat iskeytyvät".
 

Käyttäjän kaikki runot