en nimeä 3

Runoilija Talvimaisema

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2024
Viimeksi paikalla: 5.4.2024 17:38

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.3.2007

Moi :) Oon seitsemäntoistavuotias mietiskelijä, ja haluan tallettaa ajatuksiani myös muiden koettavaksi <3
En selitä, enkä aina nimeäkään mun runoja, jotta niiden tulkitseminen olisi vapaampaa, ja lukijakin pääsisi vaikuttamaan luovuudellaan merkitykseen mahdollisimman paljon.

Mun lempiväri on vihreä

 

Kovin vierasta

Turvattomuuden tunne

 

Minua ei ole valmisteltu tähän, kuten olisi pitänyt

Olen joutunut rämpimään itse tietämättömyydessäni

Ja luottamaan

 

Mutta jos en koskaan saa varmistusta, ei luottamuskaan enää pian riitä

 

Nyt olen liian vanha

Tässä vaiheessa minun pitäisi olla itsenäinen

 

Mutta en ole saanut vielä edes lapsuuttani

Sitä tukea ja turvaa, jonka voimalla oppii luomaan ne itse

 

Onko siis liian myöhä?

Toivottomuusko nyt johti sillalle?

Sillalle, joka pian sortuu, ellei sitä korjaa

 

Rakenna viimein kantamaan

Ruuvaa niitä löysäksi jääneitä ruuveja

Naulaa niitä lautoja, joiden oletit askarteluliimalla pitävän kiinni toisistaan

 

Toivottomuus

Ja nyt nukun

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot