Elämäni polku

Runoilija KiiviWiivi

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteista kirjoittava nuori runoilija.
 

Kukaan ei halua ikuisesti odottaa,
että asiat voisi paremmin käännähtää.

Tuskaa oon jo kokenut liikaa,
mutta loppuuko tämä kipu koskaan?

Rakkauden haluisin löytää,
ja siivillä onnesta iloon liitää.

Onko se pyydetty liikaa,
että onnen löytäisin enkä sydäntä särkynyttä?

Sydämeni vain sinä voit kasata,
ja henkiin elvyttää.
Mutta muista se.

Vastoinkäymisiä aina tulee,
mutta ne on kestettävä, se on elämää.

Usko huomiseen ja elä se täysillä,
kukaan ei voi tietää jos se päättyisikin äkkiä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot