Nimetön

Runoilija Shannen

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.4.2004
Viimeksi paikalla: 11.6.2023 17:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.11.1988

. kiitos .
 

Sorruin ikävään,
kun kadulla jokainen ihminen

näytti sinulta.

Ja ikävä tulee silloinkin,
kun en öisin saa unta

Käperryn vasten seinää,
ja kello on pysähtynyt

Huominen ei koskaan ehdi tänne,
ellet sinä jo ala puhua.

Anteeksi,
kun tummensin maailmasi

En vain kykene
näkemään värejä

Selite: 
En ehkä ole maailman onnellisin ihminen. Ehkä mun ei tarvitsekaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

tämäki ihana :)

Voi!

tämäki ihana :)

Voi!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Shannen 24.1. 9.2.2009 1 Runo
Shannen -06 5.12.2008 1 Runo
Shannen Nimetön 15.9.2008 1 Runo
Shannen Syyskuu 4.9.2008 10 Runo
Shannen Nimetön 3.9.2008 0 Runo
Shannen Nimetön 28.8.2008 3 Runo
Shannen Nimetön 27.8.2008 4 Runo
Shannen Nimetön 27.8.2008 4 Runo