Tienhaara

Runoilija deliciouserror

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.1.2024
Viimeksi paikalla: 30.1.2024 18:17

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
2.10.1993

Eksyneenä tulee enemmän tekstiä. Mieli kun vie pohjaan syntyy runoja ja proosaa. 
Pinnan päälle kun joskus eksyn luovuus ehtyy. En haluaisi kirjoittaa vain tuska muusanani mutta niin se on mennyt niin kauan kuin muistan.
Ammennan aiheita omasta menneestä elämästä, aiheet voivat olla järkyttäviä herkässä mielentilassa.

Olen kirjoittanut luovasti 11-vuotiaasta asti. Nykyään näin 30-vuotiaana on vielä enemmän elettyä elämää
mistä ammentaa. Kiitos jos eksyt lukemaan. Yksäriä ja sähköpostia saa laittaa jos tulee sellainen intuitio.

 
Mä tiedän kuinka mä satutan,
oman onneni eteen taivutan
todellisuutta erilaiseksi.

Annathan mulle anteeksi,
mä pitkään unohdin itseni
ja yritin pitää rikkinäisen koossa.

Reiluus on täst kaukana
mut lupaan et parempaa on tulossa.
Se onni oottaa jokaista jossakin.

Kolme vuotta on pitkä aika olla väärässä
elää tietynlaisessa valheessa,
mitä et itsekään tajua
ennen kuin on liian myöhäistä.

Tiedän et suhun sattuu
mut mä en voi jatkaa enää
matkaa joka ei johda mihinkään.

 
oletus

Kommentit

Pääasia on, että oikea päätös tapahtuu lopultakin.
Tuntuu pahalta ja sattuu sanoa hyvästit , ymmärsinkö oikein. 
 

Käyttäjän kaikki runot