HUONO YSTÄVÄ(KÖ)?

Runoilija 2 Vuotta Yhdessä Jo

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 16.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauti Nuorena,
Muistele Vanhana =)
 

Pakko Kirjoittaa..
Jonnekkin Purkaa.
Tänään Olin Kamalassa Tilanteessa..
Ahdistaa Jälkikäteen.
Satutin Ja Autoin Ystävää.
Se On Kamalinta
Mitä Ihminen Joutuu
Tekemään.
Silti
Olen Helpottunut.
Hän Jäi Henkiin Kuitenkin. <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot