Nimetön

Runoilija ViaNova

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki oli kuin hiekkaa,
aika valui sormista epätasaisesti,
välillä juosten kuin tuulen kuljettamana,
välillä madellen kuin sateen hidastama,

me kuljimme auringon mukana,
aikaa sen suuremmin miettimättä,
elämää sen suuremmin murehtimatta,

tämä päivä tässä,
huominen muutaman askeleen vielä edellä,
eilinen unohtunut siihen täysin mustaan yöhön,

yöhön jota vain kuu valaisi
mutta jota tuhannet äänet värittivät,
peittämättä kuitenkaan tutustuneiden
kevyitä askeleita hiekassa,
raskaan hengityksen tahdissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ViaNova Nimetön 3.12.2009 0 Runo
ViaNova Nimetön 11.9.2009 0 Runo
ViaNova Nimetön 5.9.2009 0 Runo
ViaNova Nimetön 30.8.2009 0 Runo
ViaNova Nimetön 4.6.2009 1 Runo
ViaNova Nimetön 10.5.2009 2 Runo
ViaNova Nimetön 9.12.2008 8 Runo
ViaNova Nimetön 24.11.2008 0 Runo
ViaNova Nimetön 19.10.2008 0 Runo
ViaNova Sirkus 11.10.2008 3 Runo