Saastunut

Runoilija Melancholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Won't you save me, please?
 

Näin sinut
Tahdoin koskettaa
Katsoin kasvoihisi
Yhä niin kauniit
Hymyilin hieman
Käänsit selkäsi
Ja vastaanotit toisen
Rakkauden

Kuin varjo ylleni,
Suruhuntu kasvoilla
Elän pimeydessä
Synkimmissä valheissa
Kuin saastainen

Selite: 
Tuomittu, ja miksi?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot