bittiavaruuteen

Runoilija tanttu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.10.2013
Viimeksi paikalla: 26.3.2023 0:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Osa runoistani on minua, osa ei. 
 

Tietokoneen taakse piiloudun,
Bittiavaruuteen itseni kadotan,
Siellä parempaa rakennan,
Neljän seinän sisällä,
itselleni elämän suon,
Sen turvassa uskallan,
todellisuudesta hiljalleen katoan..

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin monet meistä katoaa omaan maailmaan. Välillä se tekee hyvää. Hieno :)

Ei hyvä idea pidemmälle ajateltuna. Hyvä runo!

Itse harrastan myös välillä bittiavaruuteen katoamista.. Tekee hyvää silloin tällöin ;)

Tulee jollain lailla mieleen se "Linnunradan käsikirja liftareille"-kirja.
Pidän tästä. Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot