Mä oon tässä

Runoilija Partasankari

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.3.2023
Viimeksi paikalla: 7.2.2024 17:21

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.2.1984

 
Päivä painuu iltaa, yöhön
Elämää eletään opiskelu vaihtuu työhön
Kokemuksii karttuu, vaurauteen vartutaan
Kokemukset meitä kartuttaa, 
epävarmuudet karkottaa.

Haluun sulle kertoa, 
ei ole toista sun veroista
Oon aina sun tukena
Riisutaan toisemme peloista.
Vaalitaan hyvyyttä, seilataan tyynellä
Aallokko ei meitä saa kaatumaan
Oon tässä sun rinnalla.

Juostaan kaatosateella kedolla
Ei oo huolta edes pedolla
Sanoilla ja teoilla, me saadaan tää natsaa
Ei ole vatsan vastusta, ei vastustusta
Vaan vapaus, vapautus, vankkumattomuus
Vaikeudet voitetaan, asiat hoidetaan
Oon tässä sun vierellä, lähellä
Tää ei meitä vähennä vaan se kasvattaa.

Kasvatetaan, kannetaan vastuuta
Taskussa vakauden sarastus
Paheeton pari on paras.

Kauniita unia kultaseni
Meni miten meni
Oon tullut jäädäkseni. ❤️
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti kerrottu, etenkin loppu on hyvin lempeä.
Kiitos, Star. 

Tämä kertoo ihanasta kihlatustani. Vasta hänen kohtaamisensa jälkeen tajusin minkälainen voi olla
(muusa). 😊
 

Käyttäjän kaikki runot