Sitten kerran

Runoilija Fitzrovia

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.2.2023
Viimeksi paikalla: 10.2.2023 17:18

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ystäväni, jota en vielä tunne
matkataanko yhdessä kaukaisuudet
ja valon tiet
eksyen rajaamattomiin hetkiin
ja sydämiimme piirtyviin kuviin?

Nojaavatko samat kyyhkyt
sinunkin sydäntäsi vasten,
valvooko sama kaipuu sinunkin
vierelläsi öisin?
Katsoohan meitä molempia sama kuu,
samat kaukaiset tähdet
ja sykkiihän molemmille 
sama taivaan sydän

Ja sitten kerran kun molemmat saamme
saman Ajattomuuden suudelman
olemme yhdessä yhtä ikiaikaista olemassaoloa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tunteellinen rakkausruno.
Kannattaa elää hyvillä mielin ensin täällä maanpäällä.
 

Käyttäjän kaikki runot