Kuinka pitkä viiva on?

Runoilija Inga

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 22.1.2023
Viimeksi paikalla: 7.8.2023 22:46

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Montako viivaa näet?
Viivoissako totuus?
Vai onko?
 
Viivojen koko, se on joukossa päätetty,
Valheellinen totuus, yhtä suuret viivat 
(vai ovatko?)
 
Helppo silmät ummistaa,
Silmät ummessa, vauhdilla kohti kuolemaa.
Totuus viivoissa, harva selviää.
 
Injektioiden ruma totuus.
Vapaus, terveys, valinta.
Eri kokoiset viivat
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitettu 🙏🏻
Kiitos! 
ensimmäinen kirjoitus ikinä jonka uskalsin julkaista. Hätäisesti kyhätty, mutta tyytyväinen siihen silti. :)
Paljon pohdittavaa.
✨🙏🏻✨
 

Käyttäjän kaikki runot